Tavaszi felüdülés jacuzzival a Szép Kert Vendégházban!

 

Ha most legalább két éjszakát foglal le a Szép Kert Vendégházban, egy óra ingyenes jacuzzi használatot ajándékba adunk!

Közelednek a májusi hosszú hétvégén, most biztosan lesz ideje kikapcsolódni. Töltődjön fel nálunk! Idén tavasszal is a Szép Kert Vendégháztól megszokott olcsó, ám igényes szekszárdi szállást biztosítjuk Önnek. Legyen új vagy visszatérő vendég, mi szívesen látjuk, akár egy éjszakára, akár hosszabb távra maradna.

Tavaszi akciónk keretében most igazán kedvező áron élvezheti a wellness nyújtotta élményeket. Amennyiben két vagy több éjszakára foglal szobát, most ingyen használhatja egy órán keresztül jacuzzinkat! Ezzel nem csak kellemes kikapcsolódást nyújtunk, hanem 2500 forintot is megspórolunk Önnek!

Ismeri a jacuzzi használatának jótékony hatásait? A pezsgőfürdő nemcsak a testet, de a lelket is frissíti. Sőt, a cukorbetegekre is jó hatással van. Jacuzzink színei is segítenek közérzetének javításában. A kékkel megnyugtatja magát, a lilával memóriáját fejlesztheti, a zöld pedig segít legyőzni a kimerültséget. Próbálja ki az összeset!

Ha kedveli az infraszaunát is, használja bátran! Nálunk egy óra szaunahasználat csak 1000 forintba kerül!

Ha szeret kirándulni, semmiképp ne hagyja ki a kirándulást a környék erdeiben. Használja ki a napfényes tavaszi időt, kiránduljon családjával a szekszárdi dombokon! Az erdőben kiépített forrásokat, szabályos tűzrakó helyeket és természetesen padokat is talál. A közeli ismert kirándulóhelyen, Sötétvölgyben számos védett növényt és állatot is megfigyelhet. Csakúgy, mint a Gemenci erdőben. Akár két keréken, akár gyalog túrázna, a gyönyörű táj, a gazdag állat- és növényvilág garantált. Sőt, kipróbálhatja a kisvonatot vagy akár hajózhat is a környéken!

A fárasztó túra után pedig mi sem lehet jobb, mint elmerülni a kellemesen meleg vízű, harmonikus színű pezsgőfürdőben? Ezt most ingyen is élvezheti, ha szállást foglal tavaszi akciónk keretében!

Most foglaljon szobát legalább két éjszakára, hogy Ön is élvezhesse akciónk előnyét, az egy órás ingyenes jacuzzi használatot Szekszárdon a Szép Kert Vendégházban!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és 10% kedvezmény kap foglalása végső árából!

Az adatkezelési nyilatkozatot ITT találja