Húsvéti szállás Szekszárdon a Szép Kertben

Húsvéti szállást keres? Ne nézelődjön tovább, kapcsolódjon ki a Szép Kert Vendégházban a húsvéti ünnepek alatt! Kedvező árú, igényes szekszárdi szállásunkon jacuzzival és szaunával várjuk. Ha most feliratkozik hírlevelünkre, 10% kedvezményt biztosítunk a szoba árából!

A Húsvét az újjászületés, a megújulás ünnepe. Ha Ön is feltöltődésre vágyik, jöjjön el hozzánk, a Szép Kert Vendégházba, és pihenje ki nálunk a dolgos hétköznapok fáradalmait! Ismerje meg ajánlatainkat, foglalja le ezt a szekszárdi szállást!

A Húsvétot minden évben legalább annyian és olyan nagy örömmel várják, mint a Karácsonyt télen. Idén április 5-én és 6-án várhatjuk a húsvéti nyuszi látogatását. Ez a legrégibb és legjelentősebb egyházi ünnep.

Ne hagyjon mindent az utolsó pillanatra!

A Húsvéti előkészületeknek sokan már jóval az ünnep előtt nekikezdenek. A többség azonban lázasan kapkod az utolsó pillanatban. Érdemes egy időbeosztást készíteni már előre, hogy mindenre nyugodtan jusson időnk.

A nagytakarításra bőven szánjunk időt, a lakást azonban folyamatosan dekorálhatjuk az ünnepekre készülve, hogy megteremtsük annak hangulatát. Még a tojásfestést sem muszáj meghagynunk az ünnepnapra, ha esetleg saját kezünk által díszített tojásokkal szeretnénk díszíteni a lakást. Ezen az oldalon például remek tippeket kaphatunk, ha idén nem csak egyszerű piros tojásokat szeretnénk készíteni. A gyerekek biztosan lázasan fogják keresni a színes tojásokat és egyéb ajándékokat a bokrokban és a nyuszinak rakott kis fészekben.

Kapcsolódjon ki vendégházunkban a Húsvét alkalmából!

Ha húsvéti szállást keres, mert szívesen töltené családjával az ünnepeket kellemes, vidéki környezetben, minden házimunkát kizárva, akkor foglaljon szobát nálunk! Mi az ünnepek alatt is készen állunk arra, hogy az Ön igényeit kiszolgáljuk. Válassza színvonalas, ám olcsó szekszárdi szállásunkat! Nálunk szaunázhat és csobbanhat a jacuzziban. Sőt, akár luxus apartmanunkat is lefoglalhatja. A Szekszárd környéki erdőkben kellemes sétát tehetnek a tavaszi madárcsicsergésben. Vendégházunk melletti kertészetünkbe is megérkezett a melegebb idő, így tavaszi virágok illatába burkolózva élvezhetik a vidéki nyugalmat szekszárdi szállásunkon.

Ha érdekli egy kedvező árú húsvéti szállás Szekszárdon, kérje ajánlatunkat telefonon vagy foglalja le szobáját most online!