Ezeken a programokon vegyünk részt Decemberben Szekszárdon

alisa-anton-180981

Elérkezett a December, az utcai díszek becsillogják az éjszakai utcákat, megtelnek a bevásárlóközpontok, fogynak az ízletes forralt borok. Az egész decembert magába foglaló Szekszárdi Advent idén is változatos programokkal várja Szekszárd lakosait, és a városba látogatókat egyaránt.

A legtöbb közösségi programnak, koncertnek szokásos módon a Béla Király Tér ad otthont. A Szekszárdi Advent állandó vendégei között találunk kézműves és kirakodóvásárokat, forralt borozót, szalmalabirintust, könyves szekeret, adventi kalendáriumot, és kedves karácsonyi műsorokat nézhetünk meg. A MintAPinty Zenekar, a Fool Moon Acapella Együttes és az Új Bojtorján Együttes adnak kellemes karácsonyi koncerteket.

Ha néhány forralt bor után is úgy érezzük, fázunk odakint, betérhetünk a Babits Mihály Kulturális Központba, ahol szintén kivételes programok várnak ránk. Többek között megtekinthetjük még az adventi hangversenyt, a karácsonyi kincsesházat, és ingyenesen reszt vehetünk gyerkőceinkkel a téli játszóházon, a mozimatinén vagy a kölyökszilveszteren. Az év megkoronázásaként pedig a szilveszteri bál fog vigadtatni minket.

A főbb programok közé tartoznak még:

December 9-én Kocsis Tibor műsorát tekinthetjük meg a Béla Király téren.

December 10-én Petkó Tamás plébános egyházi köszöntője után a MintAPinty Zenekar előadását tekinthetjük meg a Béla Király Téren.

December 16-án a Fool Moon Acapella Együttes műsora tekinthető meg a Béla Király téren.

December 17-én az Új Bojtorján nevű együttes ad koncertet a Béla Király téren, emellett Dr. Kaszó Gyula reformatikus lelkipásztor mond egyházi köszöntőt.

Továbbiakban, a Béla Téren:

December 19 – 17:00: Tücsök Zenés Színpad koncert

December 20 – 17:00: Szekszárdi Muslinca Bordalkórus műsora

December 21 – 17:00: Szent József Katolikus Iskola Betlehemi játéka

December 22 – 17:00: Tücsök Zenés Színpad Adventi záró koncertje

 

szekszard.hu
a részletes programajánló ezen a linken keresztül érhető el: link