Szekszárdi Szüreti Napok 2016

Idén is megrendezésre kerül a Szekszárdi Szüreti Napok. Az ország minden pontjáról érkeznek az érdeklődők, ami nem csoda, hiszen már régóta az egyik legfőbb eseménynek számít Szekszárdon.

 

A városban már lázasan folynak az események, a látogatók száma pedig egyre növekszik. Van, aki csak a programokon szeretne részt venni, míg a legtöbben inkább a helyi borászatok legfinomabb nedűi után érdeklődnek. Hiszen a Szekszárdi Szüreti Napok elsősorban az új borokról szólnak, a régió pedig jobbnál-jobb fajtákról híres, elsősorban a kadarkáról és a bikavérről.

Remek koncertek, kiállítások, aktív programok kicsiknek és nagyoknak – no meg finom borok.

Nézzük, milyen állandó programokra számíthatnak azok, akik a napokban ellátogatnak a nemes borok és művészetek városába:

  • folyamatos borkóstolási lehetőség, hiszen a régió borászatai és pincéi mind kilátogatnak az eseményre és képviseltetik magukat legfinomabb boraikkal
  • finom ételekkel készülnek a város éttermei, amelyeknek a borok méltó kísérői lesznek
  • játszóház várja a gyerekeket
  • kiállítások, ipar-, és népművészeti kirakodóvásár, helyi termék vásár
  • ráadásul az egész eseményt online is végigkövetheti (www.szekszardiszuretinapok.hu)

 

A teljes programfüzet itt letölthető.

Információk és kép forrása: szekszardiszuretinapok.hu

 

Szeretne részt venni az országos hírű Szekszárdi szüreti napokon, de nem talál Szekszárd szállást? Foglaljon szobát a Szép Kert Vendégházban, hiszen mi olcsó de igényes szobákkal várjuk Önt!