Adventi vásár Szekszárdon

Bár a szokatlanul meleg idő még nem teljesen ezt sugallja, de lassan-lassan beköszönt a tél. Jön a hideg, a fagy, a hó. Nem utolsó sorban pedig a Karácsony! December 5-től 21-ig a hagyományos adventi vásár várja a látogatókat a Garay téren Szekszárdon.

Látogasson el a város központjába, ahol a hagyományos szekszárdi karácsonyi vásár vár mindenkit. Mindig vannak olyanok, akik csak akkor rohannak fejvesztve az ajándékokért, mikor már szinte késő. Ha Ön is ebben a cipőben jár, most megnyugodhat kicsit, hiszen a szekszárdi karácsonyi vásárban még az utolsó pillanatban is megvehet mindent, amire szüksége lehet ahhoz, hogy örömet szerezzen szeretetteinek.

A kis faházakban többnyire kézműves termékek várják az ajándékozni vágyókat. Nyugodt szívvel választhat a használati tárgyak, játékok, kézműves szappanok, lekvárok, sajtok és mézeskalácsok közül abban a tudatban, hogy minőségi terméket vásárol.

A nagy vásárlási lázat és rohanást még a helyszínen ki is pihenheti. Álljon meg egy frissen készült, finom kürtőskalácsért, melegítse fel magát egy nagy pohár fűszeres forralt borral, vagy akár igyon egy jó erős pálinkát a hideg ellen a Savanya Pálinkaház standjánál!

Az adventi időszakban Szekszárdon a Béla téren minden este 5 órától karácsonyi műsort láthatnak az érdeklődők.

Kellemes sétálgatást, nézelődést és vásárlást kívánunk mindenkinek!

 

Szekszárd advent idején is gyönyörű! Az ünnepek alatt a megyeszékhelyre látogat? Ha jó szekszárdi szállásra van szüksége, jöjjön hozzánk, és pihenje ki az év fáradalmait új jacuzzink és infraszaunánk segítségével.

Ne feledje, ahogy mindig, a hírlevélre feliratkozók most is 10% kedvezményt kapnak!