Szállás Szekszárdon munkavállalóinak!

Nem tudja, hol szállásolja el Szekszárdon munkásait, dolgozóit?

Igényes szekszárdi szállásként vállaljuk, hogy dolgozóit elszállásoljuk vendégházunkban! Garantáltan jobb, mint egy munkásszálló!

Egyedi árajánlatért keressen meg minket elérhetőségeinken vagy írjon nekünk itt! Mi segítünk Önnek, hogy munkásainak igényes szállást tudjon biztosítani Szekszárdon!

Szekszárdi szállásunk 2012-ben nyitotta meg kapuit a kikapcsolódni vágyók előtt, már 10 év óta működő kertészetünk  szomszédságában, 3 km-re Szekszárd központjától. A külső és belső kialakításában egyaránt ízlésesen, színvonalasan berendezett szekszárdi szállás szeretettel várja az átutazó, valamint a városba érkező turistákat, üzletembereket, bel- és külföldi vendégeket, munkásokat.

Vendégházunk bejárata kellemes, csendes belső udvarra nyílik. Személygépkocsival érkezők számára zárt, kamerával őrzött parkolót biztosítunk. Kertünkben nagy fedett terasz található, mely ideális kerti sütögetéshez, továbbá remek alkalmat nyújt csocsózásra, ping-pongozásra, billiárdozásra. A kertben kis tó, hintaágy, kerti pavilon is található, mely nyugodt, és hangulatos környezetet biztosít a kikapcsolódáshoz és számos szórakozási lehetőséget minden korosztálynak.  Lehetőség van kerékpárjaink használatára is, helyi túraútvonalak bejárása biciklivel és gyalog is páratlan élményt nyújt.

Szekszárd munkásszállás

A vendégházban több külön bejáratú 2-4 fős kiadó szoba valamint egy földszinti 6 fős, 2 hálóteres apartman áll kisebb csoportok, munkavállalók rendelkezésére. A szobákhoz saját fürdő/Wc, TV, kis terasz valamint közös konyha tartozik.  A közös konyha jól felszerelt: van tűzhely, mikró, hűtő, edények, tányérok, evőeszközök. Lehetőség van mosásra is, közös konyhánkban található egy mosógép is! Minden szobánk fűthető, így egész évben várjuk vendégeinket.  A telken szabad tűzhely, fedett terasz, grillsütő áll a vendégek rendelkezésére. Akadálymentesített szobáink mozgássérült dolgozók számára is kényelmet nyújtanak!

Könnyen megközelíthető, kamerával őrzött, zárt parkolóval rendelkező igényes, olcsó szállásunk egész évben várja a Szekszárdra érkező munkásokat, munkavállalókat!
Olcsó, de igényes munkásszállás Szekszárdon! Szállásolja el dolgozóit igényes és szép szekszárdi szállásunkon! Szebb és igényesebb egy munkásszállásnál, mégis olcsó!

Egyedi árajánlatért keressen minket bizalommal telefonon vagy az árajánlatkérő űrlapon keresztül!

Szekszárdi munkásszállónk igényesen berendezve, egész évben várja munkavállalóit!