Szekszárdi borkóstoló

Szívesen venne részt szekszárdi borkóstolón? Megismerkedne a szekszárdi pincékkel? Akkor érdeklődjön megadott elérhetőségeinken, mi szívesen segítünk bortúrák szervezésében.

A szekszárdi borok minden alkalom kiváló kísérői lehetnek. Legyen az egy baráti összejövetel vagy akár egy családi esemény.

Vállaljuk szekszárdi borok kóstolójának megszervezését is. Számos szekszárdi borászattal állunk kapcsolatban, így például a Fritz, Fekete, Merfelsz, Vesztergombi, Tüske, Tringa, Márkvárt, Eszterbauer (a vendégház szomszédságában található, gyalog is megközelíthető), Bodri, Mészáros pincészetekkel, de természetesen bármely szekszárdi borászatba megszervezzük Önnek a borkóstolót.

Vendégházunk területén saját pincénk is van, ahol a szekszárdi borászok boraiból mintakollekciót tartunk. Nálunk számos szekszárdi pince borait meg is vásárolhatja, így nem csak élményekkel, de borokkal gazdagon térhet haza.

Családosok, fiatal párok, idősebbek, természetkedvelők, borkedvelők, múzeumlátogatók, mind-mind megtalálják a számukra érdekes programokat. Szívesen ajánlunk még programokat, túraútvonalakat és személyes tippjeink is segíthetik, hogy élménye igazán egyedi lehessen. Színvonalas, olcsó szállást ajánlunk ezért Önnek, tekintse meg most kiadó szoba ajánlatainkat.